Първоначално публикувано от sisiinji
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремонти и цени по GTV/Spider
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеМоже да се смени всяка независима част от оказването. Върпоса е да отидеш при читав майстор, който да разбере точно какво има за смяна и да го смени.Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
По отделно не си спомням цените, но съм направил следните неща:
Диагностика,Ремъци,Ролки,филтри, Масло Селения Рейсинг 10-60, антифриз,спирачна течност,хидравлична течност, Водна помпа, ремонт серво,предни носачи TRW , маншони, нови задни амортесьори, комплект съединител VALEO и Q2 диференциал - около 4800 лева (не помня точно)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщениеПредни носачи MOOG 150лв. двата с отстъпка и преден десен лагер 24лв.Въздушен филтър 13лв. Труд от мен
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеЩе ме прощаваш....ама моог ....е най евтинпто.....Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеЩе ме прощаваш....ама моог ....е най евтинпто.....Last edited by Jorkkoo; d.m.y г., 13:09.ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
-
-
ремъци и ролки
цялата тема изчетох, но никъде не намерих конкретна цена само за смяна на ремъците и ролките, интересува ме частите + труда. съединител също трябва да сменям и цените като гледам са около 300-400 за комплекта, само труда не видях колко е.
Comment
-
Четеш между редовете
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение30 Ролка паразитна CR3265
48 Ангренажен ремък "Gates" 5429 XS
78 Водна помпа 506518
25 Гарнитура на капака на клапаните HL700
99 Обтягаща ролка SO1062
60 Смяна на ангренажен комплект и водна помпа
Comment
-
Гарнитура на главата, ангренаж, водна помпа, масла, филтри, труд, намсикво, дори не знам точно какво е правено и какви са чарколяците - 1100 лв (с 20% отстъпка от цените гласи легендата) и две седмици кесене в сервиз, в които се чакаше гарнитурата, явно от Марс.
100 лв за нови масла и маслен филтър при натягането на главата 1600 км след това (когато гарнитурата беше протекла и другата легенда гласи, че новата ми е от тях, което поставя въпроса защо първия път чаках две седмици, а тая се появи магически за няколко часа).
Аз съм за ебане, то е ясно...Събирам помощи за 911 GT2
Comment
-
Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщениеГарнитура на главата, ангренаж, водна помпа, масла, филтри, труд, намсикво, дори не знам точно какво е правено и какви са чарколяците - 1100 лв (с 20% отстъпка от цените гласи легендата) и две седмици кесене в сервиз, в които се чакаше гарнитурата, явно от Марс.
100 лв за нови масла и маслен филтър при натягането на главата 1600 км след това (когато гарнитурата беше протекла и другата легенда гласи, че новата ми е от тях, което поставя въпроса защо първия път чаках две седмици, а тая се появи магически за няколко часа).
Аз съм за ебане, то е ясно...
Comment
Comment